Van plan om een led scherm te huren in Henis? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Led scherm huren in Henis: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De hoogte van de totem is makkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Tongeren zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos veranderen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Henis.

Wanneer een led scherm huren in Henis?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Henis. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules. ledscherm vaste ledtotem

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Henis

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Henis? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Led scherm huren op aanhangwagen in Henis

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Henis bij Maxled. De installatie verloopt snel en ook het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stabiel door de uitklapbare steunpoten.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Henis dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op