Op zoek naar een led scherm om te huren in Herent? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd reclame, info of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Led scherm met aanhangwagen huren in Herent

Een led scherm in Herent nodig voor jouw reclame of live-event? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Herent bij Maxled. De montage verloopt snel en het scherm is gemakkelijk te verplaatsen. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Een led scherm in Herent: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De hoogte van de totem is makkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Herent zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Herent. Vraag een offerte online aan. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Herent

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk steeds alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Herent? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Wanneer huur je een led scherm in Herent?

Je huurt snel een led scherm in Herent, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Herent dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op