Zoek je een mobiel ledscherm in Heusden-Zolder? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze ledschermen zonder twijfel op!

Huren van ledschermen

Je huurt snel een mobiel ledscherm in Heusden-Zolder, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een ledscherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Ledscherm in Heusden-Zolder

Met een ledscherm buiten in Heusden-Zolder toon je gemakkelijk jouw boodschap. Naast outdoor mobiele ledschermen huren, kan je bij Maxled terecht om ledschermen op een vaste totem te kopen. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen door ons op maat maken. Met schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² reken je op onze typerende kwaliteit. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voor jouw scherm? Een onderhoudscontract verzekert een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Een mobiele ledscherm in Heusden-Zolder: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Heusden-Zolder en vraag een offerte aan.

Aanhangwagen

Een ledscherm in Heusden-Zolder nodig voor jouw reclame of live-event? Een aanhangwagen met ledscherm huren is de gepaste oplossing! De aanhangwagen is makkelijk te verplaatsen en de installatie gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En het scherm staat uiterst stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een ledscherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Heusden-Zolder dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op