Ben je van plan om een led scherm te huren in Heusden? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Led scherm huren op aanhangwagen in Heusden

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Heusden! De installatie verloopt snel en ook het scherm verplaats je eenvoudig. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stabiel door de uitklapbare steunpoten.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Heusden?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Heusden, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan kan je ook een led scherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Een led scherm in Heusden: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De hoogte van de totem is makkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Destelbergen zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos veranderen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Heusden.

Led schermen in Heusden zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Ben je van plan om een led scherm te huren in Heusden om hieraan bij te dragen? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Voor elk beeld een led scherm. Dat is ons doel. Met dank aan onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Heusden. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op