Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Hingene? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Led scherm huren in Hingene: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Bornem bestand. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Hingene. Vraag een offerte online aan.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Hingene?

Je huurt snel een led scherm in Hingene, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn. mobiel ledscherm ledtotem

Led schermen in Hingene zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Hingene om hieraan bij te dragen? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Led scherm huren op aanhangwagen in Hingene

Een led scherm in Hingene nodig? Een aanhangwagen met led scherm huren is de gepaste oplossing! De montage gebeurt snel en ook het scherm verplaats je makkelijk. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat zeker stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een led scherm. Dat is ons doel. Door onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Hingene op korte termijn. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op