Ben je van plan om een led scherm te huren in Hoelbeek? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zonder zorgen met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Aanhangwagen met led scherm huren in Hoelbeek

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Hoelbeek! Het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen en ook de montage verloopt snel. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stevig.

Een led scherm in Hoelbeek: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Bilzen zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds gratis kan aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Hoelbeek en vraag een offerte aan. ledscherm vaste ledtotem

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Hoelbeek

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Hoelbeek? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Hoelbeek?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Hoelbeek. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. We kunnen jouw led scherm in Hoelbeek zeer snel leveren dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op