Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Hoevenen? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Hoevenen

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Hoevenen om dit te realiseren? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Wanneer een led scherm huren in Hoevenen?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Hoevenen huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Hoevenen: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt de totem in de hoogte makkelijk door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Stabroek zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Hoevenen en vraag een offerte aan.

Aanhangwagen met led scherm huren in Hoevenen

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Hoevenen! Het scherm is makkelijk te verplaatsen en de installatie gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Een scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. We leveren jouw led scherm in Hoevenen zeer snel dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op