Van plan om een led scherm te huren in Hofstade? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zonder zorgen informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Hofstade?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Hofstade, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Led scherm huren op aanhangwagen in Hofstade

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Hofstade! Het scherm kan je eenvoudig verplaatsen en ook de montage verloopt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren in Hofstade: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt ze gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Zemst zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Hofstade en vraag een offerte aan.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Hofstade

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Hofstade? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. We leveren jouw led scherm in Hofstade zeer snel dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op