Graag een led scherm huren in Houtem? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Houtem

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Op zoek naar een led scherm in Houtem om dit te realiseren? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Houtem?

Je huurt snel een led scherm in Houtem, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren op aanhangwagen in Houtem

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de goede oplossing! Het scherm is eenvoudig verplaatsbaar en de montage verloopt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stabiel door de uitklapbare steunpoten.

Led scherm huren in Houtem: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Veurne bestand. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Houtem en vraag bij ons een offerte aan.

Voor elk beeld een scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Houtem, met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op