Op zoek naar een led scherm om te huren in Houthalen? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd reclame, informatie of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Led scherm huren in Houthalen: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Houthalen-Helchteren zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan aanpassen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Houthalen.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Houthalen

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je belangrijke informatie over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Houthalen? Doe een offerteaanvraag bij Maxled. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren op aanhangwagen in Houthalen

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Houthalen! Het scherm is makkelijk verplaatsbaar en de installatie verloopt snel. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Wanneer huur je een led scherm in Houthalen?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Houthalen, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. We kunnen jouw led scherm in Houthalen zeer snel leveren dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op