Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Houwaart? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Houwaart

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we uiteraard altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen dit ongetwijfeld ondersteunen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Houwaart? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Led scherm met aanhangwagen huren in Houwaart

Een led scherm in Houwaart nodig voor jouw reclame of live-event? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de geschikte oplossing! We installeren het scherm snel, waarna het ook makkelijk verplaatsbaar is. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stevig. mobiel ledscherm ledtotem

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Houwaart?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Houwaart. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Een led scherm in Houwaart: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Tielt-Winge opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die gratis veranderen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Houwaart.

Voor elk beeld een scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. We kunnen jouw led scherm in Houwaart zeer snel leveren dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op