Ben je van plan om een led scherm te huren in Huizingen? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Led schermen in Huizingen zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Huizingen? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Wanneer huur je een led scherm in Huizingen?

Je huurt snel een led scherm in Huizingen, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules. ledscherm vaste ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Huizingen

Een led scherm in Huizingen nodig voor jouw reclame of live-event? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Huizingen bij Maxled. Het scherm kan je makkelijk verplaatsen en ook de installatie gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat gegarandeerd stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Een led scherm in Huizingen: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Beersel zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Huizingen en vraag bij ons een offerte aan.

Een gepast scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Huizingen. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op