Snel een mobiel ledscherm in Hundelgem nodig? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze ledschermen!

Mobiele ledschermen in Hundelgem: de ledtotem

De mobiele ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt de totem in de hoogte makkelijk door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Hundelgem.

Een ledscherm in Hundelgem

Via een ledscherm buiten in Hundelgem toon je gemakkelijk jouw boodschap. Naast outdoor mobiele ledschermen huren, kan je bij Maxled terecht om ledschermen op een vaste totem te kopen. Kies voor de standaard II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² kan je rekenen op onze kenmerkende service. Al onze mobiele en vaste ledschermen zijn 360° draaibaar en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. Je scherm optimaal verzorgen? Met het onderhoudscontract kan je rekenen op een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm. mobiel ledscherm ledtotem

Huren van ledschermen

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Hundelgem. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Aanhangwagen

Reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Hundelgem? Een aanhangwagen met ledscherm huren is de gepaste oplossing! De aanhangwagen is gemakkelijk te verplaatsen en de montage verloopt snel. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een scherm. Dat is ons doel. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Hundelgem. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op