Van plan om een led scherm te huren in Ingooigem? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Ingooigem

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit ongetwijfeld ondersteunen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Ingooigem? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Led scherm met aanhangwagen huren in Ingooigem

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Ingooigem! Het scherm is gemakkelijk verplaatsbaar en de montage verloopt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stabiel door de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in Ingooigem: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Anzegem bestand. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds gratis kan aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Ingooigem en vraag bij ons een offerte aan.

Wanneer huur je een led scherm in Ingooigem?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Ingooigem huren. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Een gepast scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Ingooigem. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op