Van plan om een led scherm te huren in Jabbeke? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd reclame, informatie of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze led schermen ongetwijfeld op!

Een led scherm in Jabbeke: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem gemakkelijk in de hoogte. Onze led schermen in de regio van Jabbeke zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Jabbeke. Vraag een offerte online aan.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Jabbeke

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Jabbeke? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer een led scherm huren in Jabbeke?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Jabbeke. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led scherm met aanhangwagen huren in Jabbeke

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de geschikte oplossing! Het scherm kan je eenvoudig verplaatsen en ook de installatie verloopt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Een gepast scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Jabbeke. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op