Graag een led scherm huren in Jette? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen informatie, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Led scherm met aanhangwagen huren in Jette

Een led scherm in Jette nodig? Een aanhangwagen met led scherm huren is de goede oplossing! Het scherm is makkelijk te verplaatsen en de montage verloopt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat uiterst stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Wanneer huur je een led scherm in Jette?

Je huurt snel een led scherm in Jette, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Jette: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Brussel zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Jette en vraag bij ons een offerte aan.

Led schermen in Jette zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we uiteraard steeds alert blijven. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je op zoek naar een led scherm in Jette om dit waar te maken? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Een gepast scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Jette, met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op