Wil je snel een led scherm huren in Kaulille? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Wanneer huur je een led scherm in Kaulille?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Kaulille huren. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Aanhangwagen met led scherm huren in Kaulille

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de geschikte oplossing! De montage verloopt snel en het scherm is eenvoudig te verplaatsen. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stevig dankzij de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Een led scherm in Kaulille: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Bocholt zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Kaulille en vraag online een offerte aan.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Kaulille

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke info over corona en/of de geldende regels. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Kaulille om hieraan bij te dragen? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Voor elk beeld een scherm. Dat is ons doel. Met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Kaulille. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op