Van plan om een led scherm te huren in Kerkhove? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Een led scherm in Kerkhove: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Avelgem opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Kerkhove. Vraag een offerte online aan.

Wanneer een led scherm huren in Kerkhove?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Kerkhove, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren op aanhangwagen in Kerkhove

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Kerkhove bij Maxled. Het scherm is eenvoudig te verplaatsen en de installatie gebeurt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat uiterst stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Led schermen in Kerkhove zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen dit ongetwijfeld ondersteunen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Kerkhove om hieraan bij te dragen? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Een led scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Door onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Kerkhove op korte termijn. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op