Graag een led scherm huren in Kerniel? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Led scherm huren op aanhangwagen in Kerniel

Een led scherm in Kerniel nodig? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de gepaste oplossing! De installatie verloopt snel en ook het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stevig.

Wanneer huur je een led scherm in Kerniel?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Kerniel. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led schermen in Kerniel zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Kerniel? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren in Kerniel: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Borgloon zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Kerniel en vraag bij ons een offerte aan.

Een led scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Kerniel. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op