Snel een led scherm huren in Kersbeek-Miskom? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Wanneer een led scherm huren in Kersbeek-Miskom?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Kersbeek-Miskom. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Kersbeek-Miskom

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Kersbeek-Miskom om dit te realiseren? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm met aanhangwagen huren in Kersbeek-Miskom

Een led scherm in Kersbeek-Miskom nodig? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Kersbeek-Miskom! De montage gebeurt snel en ook het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat uiterst stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten.

Led scherm huren in Kersbeek-Miskom: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Onze led schermen in de regio van Kortenaken zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Kersbeek-Miskom. Vraag een offerte online aan.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Kersbeek-Miskom dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op