Van plan om een led scherm te huren in Klein-Brabant? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen ongetwijfeld op!

Led schermen in Klein-Brabant zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we uiteraard steeds alert blijven. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke info over corona en/of de geldende regels. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Klein-Brabant? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Klein-Brabant?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Klein-Brabant huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in Klein-Brabant: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds gratis kan aanpassen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Klein-Brabant.

Led scherm met aanhangwagen huren in Klein-Brabant

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de geschikte oplossing! Het scherm is eenvoudig te verplaatsen en de installatie gebeurt snel. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Een led scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Klein-Brabant dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op