Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Kleine-Brogel? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Led schermen in Kleine-Brogel zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Op zoek naar een led scherm in Kleine-Brogel om dit te realiseren? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Led scherm met aanhangwagen huren in Kleine-Brogel

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan heeft Maxled de geschikte oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Kleine-Brogel! Het scherm verplaats je eenvoudig en ook de installatie gebeurt snel. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stabiel met de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer een led scherm huren in Kleine-Brogel?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Kleine-Brogel. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Een led scherm in Kleine-Brogel: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem makkelijk in de hoogte. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Peer bestand. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Kleine-Brogel. Vraag een offerte online aan.

Voor elk beeld een scherm. Dat is het doel van Maxled. Met dank aan onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Kleine-Brogel. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op