Op zoek naar een mobiel ledscherm in Kleine-Brogel? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze ledschermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Ledscherm huren of kopen

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Kleine-Brogel. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan kan je bij ons ook een ledscherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Aanhangwagen

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Kleine-Brogel? Dan is onze klassieker huren iets voor jou: een aanhangwagen met ledscherm! De aanhangwagen verplaats je makkelijk en ook de montage verloopt snel. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Mobiel ledscherm in Kleine-Brogel: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt ze makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze schermen opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd gratis kan wijzigen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Kleine-Brogel.

Ledscherm in Kleine-Brogel

Via ledschermen buiten in Kleine-Brogel toon je gemakkelijk jouw boodschap. Je kan bij ons outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Onze schermen hebben drie formaten (2,5 m², 5 m² of 8 m²), waarbij je kan rekenen op onze kenmerkende kwaliteit. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voorzien voor jouw scherm? Je bent zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm door een onderhoudscontract.

Een ledscherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Kleine-Brogel dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op