Een mobiel ledscherm in Kobbegem? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze ledschermen!

Een ledscherm in Kobbegem

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Kobbegem. Bij Maxled kan je terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Je kan rekenen op onze typerende service met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze draaien 360°. De optimale verzorging van het scherm? Door een onderhoudscontract ben je zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm.

Ledscherm met aanhangwagen

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een ledscherm in Kobbegem? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met ledscherm huren! De aanhangwagen is makkelijk te verplaatsen en de installatie verloopt snel. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat uiterst stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Een mobiele ledscherm in Kobbegem: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt de totem in de hoogte makkelijk door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Kobbegem.

Ledschermen huren

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Kobbegem. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan kan je bij ons ook een ledscherm kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Voor elk beeld een ledscherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Kobbegem. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op