Snel een led scherm huren in Kooigem? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd reclame, informatie of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Kooigem

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Kooigem? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Een led scherm in Kooigem: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Onze led schermen in de regio van Kortrijk zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Kooigem en vraag een offerte aan. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm met aanhangwagen huren in Kooigem

Een led scherm in Kooigem nodig? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Kooigem bij Maxled. Het scherm kan je makkelijk verplaatsen en ook de montage verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat gegarandeerd stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Kooigem?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Kooigem, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Kooigem, met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op