Wil je snel een led scherm huren in Koolkerke? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd reclame, info of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Koolkerke

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Koolkerke om dit te realiseren? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Wanneer een led scherm huren in Koolkerke?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Koolkerke. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in Koolkerke: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Brugge zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos wijzigen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Koolkerke.

Led scherm huren op aanhangwagen in Koolkerke

Een led scherm in Koolkerke nodig? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Koolkerke! Het scherm verplaats je gemakkelijk en ook de installatie gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Een led scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. We leveren jouw led scherm in Koolkerke zeer snel dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op