Snel een led scherm huren in Korbeek-Dijle? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Korbeek-Dijle

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit ongetwijfeld ondersteunen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je op zoek naar een led scherm in Korbeek-Dijle om dit waar te maken? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Een led scherm in Korbeek-Dijle: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Bertem zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die gratis veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Korbeek-Dijle en vraag online een offerte aan. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren op aanhangwagen in Korbeek-Dijle

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Korbeek-Dijle! De montage verloopt snel en ook het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat zeker stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Wanneer huur je een led scherm in Korbeek-Dijle?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Korbeek-Dijle, met dank aan onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Korbeek-Dijle, met dank aan onze steeds gevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op