Van plan om een led scherm te huren in Kortessem? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Led scherm huren in Kortessem: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Kortessem bestand. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Kortessem.

Wanneer huur je een led scherm in Kortessem?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Kortessem. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm met aanhangwagen huren in Kortessem

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Kortessem! De montage gebeurt snel en ook het scherm verplaats je makkelijk. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Kortessem

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels te tonen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Kortessem om dit waar te maken? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Een scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. We leveren jouw led scherm in Kortessem zeer snel dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op