Op zoek naar een led scherm om te huren in Kuringen? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Led scherm huren in Kuringen: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De totem verstel je makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Hasselt opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Kuringen.

Led schermen in Kuringen zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Kuringen om dit te realiseren? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren op aanhangwagen in Kuringen

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Kuringen! De installatie verloopt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Wanneer een led scherm huren in Kuringen?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Kuringen, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. We kunnen jouw led scherm in Kuringen zeer snel leveren dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op