Zoek je een mobiel ledscherm in Kuttekoven? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen reclame, info of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze ledschermen!

Een ledscherm in Kuttekoven

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Kuttekoven. Naast outdoor mobiele ledschermen huren, kan je bij Maxled terecht om ledschermen op een vaste totem te kopen. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat bij ons palen op maat maken. Je kan rekenen op onze typerende service met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. Je scherm optimaal verzorgen? Een onderhoudscontract verzekert een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm.

Ledschermen huren

Je huurt snel een mobiel ledscherm in Kuttekoven, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan dan ook bij ons terecht om een ledscherm te kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Ledscherm met aanhangwagen

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een ledscherm in Kuttekoven? Je kan een aanhangwagen met ledscherm huren bij Maxled. De montage verloopt snel en ook de aanhangwagen kan je gemakkelijk verplaatsen. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Mobiel ledscherm in Kuttekoven: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze schermen bestand. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Kuttekoven.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Een ledtotem of een aanhangwagen: dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Kuttekoven. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op