Graag een led scherm huren in Kuttekoven? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Kuttekoven

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Kuttekoven? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Een led scherm in Kuttekoven: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Borgloon zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis wijzigen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Kuttekoven. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer huur je een led scherm in Kuttekoven?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Kuttekoven. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Led scherm met aanhangwagen huren in Kuttekoven

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Kuttekoven! De montage gebeurt snel en ook het scherm kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stevig door de uitklapbare steunpoten.

Een scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Kuttekoven. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op