Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Laarne? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd reclame, info of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Led schermen in Laarne zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Laarne? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Een led scherm in Laarne: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Laarne bestand. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Laarne. Vraag een offerte online aan. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer een led scherm huren in Laarne?

Je huurt snel een led scherm in Laarne, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Led scherm huren op aanhangwagen in Laarne

Een led scherm in Laarne nodig? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Laarne bij Maxled. Het scherm is eenvoudig te verplaatsen en de installatie verloopt snel. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat gegarandeerd stevig door de uitklapbare steunpoten.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Laarne, met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op