Van plan om een led scherm te huren in Laken? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Led scherm huren op aanhangwagen in Laken

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de gepaste oplossing! Het scherm is gemakkelijk verplaatsbaar en de montage gebeurt snel. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Led scherm huren in Laken: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Brussel zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Laken en vraag een offerte aan. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Laken

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Laken om dit waar te maken? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Wanneer huur je een led scherm in Laken?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Laken huren. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Voor elk beeld een led scherm. Dat is ons doel. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Laken dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op