Een mobiel ledscherm in Lampernisse nodig? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zonder zorgen met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze ledschermen!

Mobiele ledschermen in Lampernisse: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze schermen opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Lampernisse en vraag een offerte aan.

Ledscherm huren of kopen

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Lampernisse huren. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Ledschermen in Lampernisse

Via ledschermen buiten in Lampernisse toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Onze schermen hebben drie formaten (2,5 m², 5 m² of 8 m²), waarbij je kan rekenen op onze typerende service. Al onze mobiele en vaste ledschermen draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. Je scherm maximaal verzorgen? Een onderhoudscontract verzekert een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Aanhangwagen

Reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Lampernisse? Dan is onze klassieker huren iets voor jou: een aanhangwagen met ledscherm! De aanhangwagen is gemakkelijk verplaatsbaar en de installatie verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten.

Jouw beeld op het juiste scherm. Dat is ons doel. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Lampernisse. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op