Van plan om een led scherm te huren in Leefdaal? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos reclame, info of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze led schermen ongetwijfeld op!

Led scherm huren op aanhangwagen in Leefdaal

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de geschikte oplossing! De montage verloopt snel en het scherm is gemakkelijk te verplaatsen. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat gegarandeerd stevig door de uitklapbare steunpoten.

Led scherm huren in Leefdaal: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² of 8 m². De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Bertem zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Leefdaal. Vraag een offerte online aan. mobiel ledscherm ledtotem

Led schermen in Leefdaal zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Leefdaal? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Wanneer een led scherm huren in Leefdaal?

Je huurt snel een led scherm in Leefdaal, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Een scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Leefdaal, met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op