Een mobiel ledscherm in Leefdaal nodig? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd reclame, informatie of zelfs een livestream. Met onze ledschermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Een mobiele ledscherm in Leefdaal: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt ze gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Leefdaal en vraag online een offerte aan.

Aanhangwagen

Informatie tonen of een live-event streamen via een ledscherm in Leefdaal? Je kan een aanhangwagen met ledscherm huren bij Maxled. De aanhangwagen kan je gemakkelijk verplaatsen en ook de montage gebeurt snel. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je voor een aanhangwagen met klein scherm enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stabiel met de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Ledscherm in Leefdaal

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Leefdaal. Naast outdoor mobiele ledschermen huren, kan je bij Maxled terecht om ledschermen op een vaste totem te kopen. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Daarbij kan je rekenen op onze kenmerkende service. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze zijn 360° draaibaar. Wil je je scherm maximaal verzorgen? Je bent zeker van een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm met het onderhoudscontract.

Ledschermen huren

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Leefdaal huren. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Voor elk beeld een scherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Leefdaal dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op