Snel een led scherm huren in de Leiestreek? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in de Leiestreek?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in de Leiestreek, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Led schermen in de Leiestreek zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke informatie over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in de Leiestreek om dit waar te maken? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren in de Leiestreek: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je verstelt ze gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in de Leiestreek en vraag een offerte aan.

Led scherm met aanhangwagen huren in de Leiestreek

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de gepaste oplossing! Het scherm kan je eenvoudig verplaatsen en ook de installatie gebeurt snel. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat gegarandeerd stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten.

Een scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in de Leiestreek, met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op