Op zoek naar een led scherm om te huren in Letterhoutem? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Wanneer een led scherm huren in Letterhoutem?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Letterhoutem. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Aanhangwagen met led scherm huren in Letterhoutem

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de geschikte oplossing! De montage verloopt snel en ook het scherm verplaats je eenvoudig. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel. mobiel ledscherm ledtotem

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Letterhoutem

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Ben je op zoek naar een led scherm in Letterhoutem om dit waar te maken? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Een led scherm in Letterhoutem: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Je verstelt de hoogte van de totem gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Sint-Lievens-Houtem zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd gratis kan aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Letterhoutem en vraag bij ons een offerte aan.

Voor elk beeld een led scherm. Dat is het doel van Maxled. We kunnen jouw led scherm in Letterhoutem zeer snel leveren dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op