Een mobiel ledscherm in Letterhoutem nodig? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je zorgeloos info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze ledschermen!

Ledschermen huren

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Letterhoutem. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook een ledscherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Een mobiele ledscherm in Letterhoutem: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Nog een voordeel: onze schermen zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis aanpassen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Letterhoutem. ledscherm vaste ledtotem

Ledschermen in Letterhoutem

Jouw boodschap toon je gemakkelijk via een ledscherm buiten in Letterhoutem. Bij Maxled kan je terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. Met schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² reken je op onze typerende service. Alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging aan jouw scherm geven? Je bent zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm door een onderhoudscontract.

Aanhangwagen met ledscherm

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een ledscherm in Letterhoutem? Je kan een aanhangwagen met ledscherm huren bij Maxled. De installatie verloopt snel en de aanhangwagen is makkelijk te verplaatsen. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving van de aanhangwagen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Voor elk beeld een scherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Letterhoutem. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op