Snel een led scherm huren in Lierde? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in Lierde?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Lierde huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Led scherm huren op aanhangwagen in Lierde

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Een aanhangwagen met led scherm huren is de gepaste oplossing! Het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen en ook de montage verloopt snel. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat zeker stevig met de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Een led scherm in Lierde: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je verstelt ze makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Lierde zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Lierde en vraag een offerte aan.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Lierde

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je van plan om een led scherm te huren in Lierde om hieraan bij te dragen? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Voor elk beeld een led scherm. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Lierde. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op