Wil je snel een led scherm huren in de Limburgse Kempen? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Led scherm huren in de Limburgse Kempen: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in de Limburgse Kempen en vraag een offerte aan.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in de Limburgse Kempen?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in de Limburgse Kempen. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm met aanhangwagen huren in de Limburgse Kempen

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in de Limburgse Kempen! Het scherm verplaats je makkelijk en ook de montage gebeurt snel. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat gegarandeerd stevig door de uitklapbare steunpoten.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in de Limburgse Kempen

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in de Limburgse Kempen? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Jouw beeld op het juiste scherm. Dat is ons doel. We leveren op korte termijn jouw led scherm in de Limburgse Kempen dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op