Snel een mobiel ledscherm in Lippelo nodig? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Met onze ledschermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Een mobiele ledscherm in Lippelo: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de totem in de hoogte makkelijk door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze schermen zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Lippelo. Vraag een offerte online aan.

Aanhangwagen

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een ledscherm in Lippelo? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! De installatie gebeurt snel en ook de aanhangwagen kan je gemakkelijk verplaatsen. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stevig. ledscherm vaste ledtotem

Een ledscherm in Lippelo

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Lippelo. Je kan bij Maxled terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Daarbij kan je rekenen op onze kenmerkende service. Al onze mobiele en vaste ledschermen draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. Wil je je scherm maximaal verzorgen? Door een onderhoudscontract is een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm verzekerd.

Huren van ledschermen

Je huurt snel een mobiel ledscherm in Lippelo, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan bij ons dan ook een ledscherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Lippelo. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op