Wil je snel een led scherm huren in Lo? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Lo?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Lo, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led scherm met aanhangwagen huren in Lo

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Lo! De montage verloopt snel en het scherm is gemakkelijk te verplaatsen. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in Lo: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Lo-Reninge bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds gratis kan veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Lo. Vraag een offerte online aan.

Led schermen in Lo zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Lo om hieraan bij te dragen? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Voor elk beeld een scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Door onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Lo op korte termijn. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op