Ben je van plan om een led scherm te huren in Lochristi? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen informatie, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Led scherm huren op aanhangwagen in Lochristi

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Lochristi! De installatie verloopt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Lochristi

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Lochristi om dit waar te maken? Doe een offerteaanvraag bij Maxled. ledscherm vaste ledtotem

Een led scherm in Lochristi: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De totem verstel je makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Lochristi opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Lochristi en vraag bij ons een offerte aan.

Wanneer een led scherm huren in Lochristi?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Lochristi, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Lochristi dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op