Een mobiel ledscherm in Lot? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze ledschermen!

Een ledscherm in Lot

Toon jouw boodschap gemakkelijk via een ledscherm buiten in Lot. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. Onze schermen hebben drie formaten (2,5 m², 5 m² of 8 m²), waarbij je kan rekenen op onze kenmerkende service. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze draaien 360°. Wil je je scherm optimaal verzorgen? Door een onderhoudscontract is een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm verzekerd.

Ledscherm huren of kopen

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Lot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt. ledscherm vaste ledtotem

Mobiel ledscherm in Lot: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Lot en vraag bij ons een offerte aan.

Ledscherm met aanhangwagen

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Lot? Dan is onze klassieker huren iets voor jou: een aanhangwagen met ledscherm! De montage verloopt snel en de aanhangwagen is eenvoudig verplaatsbaar. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving van de aanhangwagen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stevig door de uitklapbare steunpoten.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Lot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op