Snel een led scherm huren in Lovenjoel? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen ongetwijfeld op!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Lovenjoel

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Ben je van plan om een led scherm te huren in Lovenjoel om hieraan bij te dragen? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren in Lovenjoel: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Bierbeek zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis veranderen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Lovenjoel. mobiel ledscherm ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Lovenjoel

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Lovenjoel! De montage gebeurt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat uiterst stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Wanneer een led scherm huren in Lovenjoel?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Lovenjoel. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Een led scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Lovenjoel, met dank aan onze steeds gevulde verhuurvloot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op