Op zoek naar een led scherm om te huren in Mariakerke? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je onbezorgd reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Led schermen in Mariakerke zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Mariakerke? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Led scherm huren op aanhangwagen in Mariakerke

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Mariakerke! We installeren het scherm snel, waarna het ook gemakkelijk verplaatsbaar is. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in Mariakerke: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Gent zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Mariakerke en vraag online een offerte aan.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Mariakerke?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Mariakerke, met dank aan onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 info weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Mariakerke, met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op