Wil je snel een led scherm huren in Markegem? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Wanneer een led scherm huren in Markegem?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Markegem, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Een led scherm in Markegem: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². De totem verstel je makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Dentergem zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Markegem. mobiel ledscherm ledtotem

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Markegem

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Markegem? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren op aanhangwagen in Markegem

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Markegem! De montage verloopt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat gegarandeerd stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Jouw beeld op het juiste scherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Door onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Markegem op korte termijn. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op