Zoek je een mobiel ledscherm in Mazenzele? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen reclame, info of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt met onze ledschermen ongetwijfeld in het oog!

Ledscherm met aanhangwagen

Een ledscherm in Mazenzele nodig voor jouw reclame of live-event? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! De installatie gebeurt snel en ook de aanhangwagen verplaats je gemakkelijk. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving van de aanhangwagen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel.

Ledschermen in Mazenzele

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Mazenzele. Je kan bij ons outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat bij ons palen op maat maken. Onze schermen hebben drie formaten (2,5 m², 5 m² of 8 m²), waarbij je kan rekenen op onze typerende kwaliteit. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze zijn 360° draaibaar. De optimale verzorging aan jouw scherm geven? Door een onderhoudscontract ben je zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm. mobiel ledscherm ledtotem

Huren van ledschermen

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Mazenzele. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Mobiele ledschermen in Mazenzele: de ledtotem

De mobiele ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd gratis kan aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Mazenzele en vraag bij ons een offerte aan.

Een scherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Een ledtotem of een aanhangwagen: dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Mazenzele. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op