Snel een led scherm huren in Meeswijk? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Meeswijk?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Meeswijk, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Led scherm huren in Meeswijk: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt ze gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Maasmechelen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Meeswijk en vraag een offerte aan. mobiel ledscherm ledtotem

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Meeswijk

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Meeswijk? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Led scherm met aanhangwagen huren in Meeswijk

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Meeswijk bij Maxled. De montage gebeurt snel en ook het scherm kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stevig.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Door onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Meeswijk op korte termijn. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op