Zoek je een mobiel ledscherm in Meeuwen? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zonder zorgen info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze ledschermen zonder twijfel in het oog!

Ledschermen huren

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Meeuwen. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een ledscherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Ledschermen in Meeuwen

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via ledschermen buiten in Meeuwen. Je kan bij ons outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen door ons op maat maken. Je kan rekenen op onze kenmerkende kwaliteit met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze zijn 360° draaibaar. Wil je je scherm optimaal verzorgen? Je bent zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm door een onderhoudscontract. ledscherm vaste ledtotem

Aanhangwagen met ledscherm

Informatie tonen of een live-event streamen via een ledscherm in Meeuwen? Je kan een aanhangwagen met ledscherm huren bij Maxled. De montage gebeurt snel en de aanhangwagen is eenvoudig te verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je voor een aanhangwagen met klein scherm enkel een rijbewijs B nodig hebt? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Mobiel ledscherm in Meeuwen: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis aanpassen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Meeuwen.

Een scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Meeuwen. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op