Wil je snel een led scherm huren in Meeuwen? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Led schermen in Meeuwen zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard steeds alert blijven. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Ben je van plan om een led scherm te huren in Meeuwen om hieraan bij te dragen? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Meeuwen?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Meeuwen huren. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt. ledscherm vaste ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Meeuwen

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Meeuwen! De installatie verloopt snel en ook het scherm verplaats je eenvoudig. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Led scherm huren in Meeuwen: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt ze makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Oudsbergen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Meeuwen en vraag een offerte aan.

Een gepast scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Door onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Meeuwen op korte termijn. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op