Snel een led scherm huren in Meigem? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Led schermen in Meigem zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Meigem? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Aanhangwagen met led scherm huren in Meigem

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Meigem! De installatie verloopt snel en het scherm is gemakkelijk verplaatsbaar. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Een led scherm in Meigem: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem makkelijk in de hoogte. Onze led schermen in de regio van Deinze zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis veranderen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Meigem.

Wanneer huur je een led scherm in Meigem?

Je huurt snel een led scherm in Meigem, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Een led scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. We kunnen jouw led scherm in Meigem zeer snel leveren dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op