Snel een mobiel ledscherm in Meldert Hoegaarden nodig? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze ledschermen!

Huren van ledschermen

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Meldert Hoegaarden, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Ledscherm in Meldert Hoegaarden

Met een ledscherm buiten in Meldert Hoegaarden toon je gemakkelijk jouw boodschap. Naast outdoor mobiele ledschermen huren, kan je bij Maxled terecht om ledschermen op een vaste totem te kopen. Kies voor de standaard II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Je rekent op onze typerende kwaliteit met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze zijn 360° draaibaar. Wil je je scherm maximaal verzorgen? Door een onderhoudscontract is een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm verzekerd. ledscherm vaste ledtotem

Mobiel ledscherm in Meldert Hoegaarden: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos veranderen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Meldert Hoegaarden.

Aanhangwagen

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Meldert Hoegaarden? Dan heeft Maxled de geschikte oplossing: een aanhangwagen met ledscherm! De installatie gebeurt snel en de aanhangwagen is eenvoudig verplaatsbaar. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Een ledscherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Meldert Hoegaarden. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op