Snel een mobiel ledscherm in Meldert nodig? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze ledschermen!

Mobiel ledscherm in Meldert: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze schermen opgewassen. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Meldert en vraag online een offerte aan.

Huren van ledschermen

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Meldert huren. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Je kan bij ons dan ook een ledscherm kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules. ledscherm vaste ledtotem

Ledscherm met aanhangwagen

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Meldert? Dan is onze klassieker huren iets voor jou: een aanhangwagen met ledscherm! We installeren de aanhangwagen snel, waarna hij ook makkelijk te verplaatsen is. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor een aanhangwagen met klein scherm heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel.

Een ledscherm in Meldert

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Meldert. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. Onze schermen hebben drie formaten (2,5 m², 5 m² of 8 m²), waarbij je kan rekenen op onze typerende service. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. Wil je je scherm maximaal verzorgen? Door een onderhoudscontract is een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm verzekerd.

Een scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Meldert dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op